Om os

Broadcast Europe Aps (tidl. M Pro Broadcast) er en dansk distributør af broadcast produkter. Siden 1989 har vi betjent danske radio og tv-stationer, og i de seneste år, også et stigende antal stationer i hele verden.

Vi er officielt distributør af flere mærker i Danmark, bl.a. AEQ, Axel, AEV, BW, Deva, DB, EuroCaster, Elenos, For-A, Orban,  RVR, RigExpert, JK Audio, Glensound og mange flere.

Derudover er vi officielle forhandlere af mærker som Sennheiser, Shure, AKG, Electro Voice, Beyer Dynamic, Fostex, Audio Technica, Panasonic, JVC, Sony, Roland, Allan & Heath, JBL, Soundcraft, Mackie, Datavideo, HP, Lenovo, Dell, Cisco, Samsung, Philips og mange flere.

Sammen med vores leverandører og partnere kan vi løfte enhver opgave indenfor broadcast. Design, integration, installation og træning.

I vores webshop finder du en del af det produktudvalg vi tilbyder. Vi kan desværre ikke vise alle produkter i vort sortiment, men der findes kun meget få produkter på markedet, som vi ikke kan levere. Skulle du således ikke umiddelbart finde hvad du søger i vores shop, så send os en mail eller giv os et kald.

 

Selskabet er i dag bedst kendt under vort international navn; Broadcast Europe ApS, tidligere M Pro Broadcast ApS. 

Denne side er primært rettet mod det danske og dansksprogede marked. Vores internationale side finder du på www.BroadcastStoreEurope.com og vores tyske og tysksprogede side finder du på www.BroadcastEurope.de.